767 Teisės magistras Programos 2024

Teisės magistras Programos 2024Filter
    • Wellington, Naujoji Zelandija

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Anglų kalba

    Išplėstinių studijų ir tyrimų metu perkelkite savo aistrą į teisą į kitą lygį. Būkite Naujosios Zelandijos diskusijų, analizės ir dialogo įstatymų ir teisinės politikos klausimais centre.

    • City of Carlisle, Jungtinė Karalystė

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Tarptautinės verslo teisės internetinis teisės magistras (LL.M) yra pagrindinė teisininkų ir vadovų, norinčių sustiprinti savo teisines žinias, valdymo kvalifikacija; Tyrimai rodo, kad LL.M yra stiprių karjeros siekiančių asmenų katalizatorius. Kambrijos universitetas dabar siūlo studentams galimybę baigti LL.M mišriu mokymusi, leidžiančiu jiems mokytis toliau dirbant.

    • Neuchâtel, Šveicarija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Prancūzų kalba

    Sporto teisės magistras, patvirtintas ir koordinuojamas CIES (Tarptautinis sporto studijų centras) Nešatelio universitete Šveicarijoje, yra švietimo kursas, suteikiantis studentams žinių apie kiekvieną sporto teisės aspektą ir sudėtingumą.

    • Concord, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Sukurta JAV ir užsienio teisininkams, studentai mokosi iš pramonės ir šios srities priešakyje dirbančių mokslo ekspertų patogiai savo namuose. Tapkite IP ekspertu ir sužinokite, ką pasaulis jums siūlo.

    • Wrocław, Lenkija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    LLM tarptautinė ir Europos teisė yra dėstoma tik anglų kalba ir yra atvira tiek tarptautiniams, tiek lenkų studentams. Baigęs antrosios pakopos LLM tarptautinės ir Europos teisės programą, absolventas turės įgūdžių ir bendrųjų žinių tarptautinės ir Europos teisės dogminių disciplinų srityje.

    • Liverpool, Jungtinė Karalystė

    Ištęstinės

    30 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Šis visiškai internetinis ir neakivaizdinis teisės magistras (LLM) Tarptautinė verslo teisė yra sukurta siekiant suteikti studentams iš įvairių akademinių sluoksnių nuodugniai suprasti teisinius įgūdžius ir žinias, kurių reikia šiandieninėje pasaulinėje verslo aplinkoje. Studentai įgis išsamų supratimą apie metodus, taikomus jų pačių tyrimams, ir įgis teisinių žinių, įgūdžių ir mokymo, kad galėtų efektyviai dirbti teisiniame ir platesniame verslo sektoriuose.

    • Stockholm, Švedija

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Programa yra tarptautinė, praktikoje informuota magistrantūros programa, skirta tiems, kurie turi teisės arba teisės bakalauro laipsnį, kurio specializacija yra tarptautinė teisė, arba lygiavertį Švedijos ar užsienio laipsnį. Programa suteikia teisės magistro (LL.M.) laipsnį (60 kreditų) tarptautinės veiklos teisės srityje. Visi kursai vyksta anglų kalba.

    • Brighton, Jungtinė Karalystė

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Jūs išmoksite iš pirmaujančių mokslininkų, turinčių patirties įvairiose srityse, todėl galėsite palikti savo galimybes atvirose erdvėse ir ištirti įvairius požiūrius į teisę. Sasekso teisės mokykla suteikia jums tarptautinę, stimuliuojančią ir patrauklią mokymosi aplinką, kad galėtumėte sukurti turtingą žinių bazę. Galite pasirinkti pagrindinius modulius iš bet kurio iš mūsų LLM kursų. Jūs praplėsite savo žinių apie teisinius principus ir socialinį, politinį, ekonominį ir kultūrinį kontekstą, kuriame dirbate, gilumą. Šio kurso esmė - įgūdžių lavinimas, padedantis logiškai spręsti teisines problemas. Tai LLM suteikia jums galimybę ištirti platų teisinių dalykinių sričių ir pasirinkti skirtingus Pathways .

    • Belfast, Jungtinė Karalystė

    Dieninės, Ištęstinės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    LLM tarptautinė komercinė ir verslo teisė yra sukurta kaip mokslinių tyrimų programa, skirta teisės ir susijusių disciplinų absolventams, kurie siekia specializuotis komercinėje teisėje, tarptautinėje prekyboje ir tarpvalstybiniuose verslo sandoriuose socialiniu ir teisiniu požiūriu. Tai padės suprasti ir įsisavinti labai dinamiškus ir sudėtingus teisinius ir reguliavimo režimus, reglamentuojančius tarptautinį verslą ir pasaulinę ekonomiką. Jei siekiate karjeros įmonių, finansų ar komercinės teisės srityje,

    • Olomouc, Čekija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pagrindinės savybės 2 metai programa (3 semestrus dieninio / klasėje kursai + 1 semestro disertacijos rengimo)

    • Shenzhen, Kinija

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    STL LL.M. programa sujungia tarptautinės teisės kursus iš daugelio teisinių tradicijų, kad studentai pasirengtų pasaulinei praktikai, apimančiai prieštaraujančias teisines tradicijas, sudėtingus tarptautinius verslo sandorius ir ginčų sprendimą. Įdarbindamas aukščiausius daugiašalius mokslininkus, STL dėmesys skiriamas interaktyviam, interaktyviam mokymui ir mokymui kritinio mąstymo srityje.

    • Madrid, Ispanija
    • Online

    Dieninės

    9 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Ispanų kalba

    Sporto teisės magistras, LLM yra skirtas teisės absolventams iš viso pasaulio, norintiems plėtoti savo profesinę karjerą tarptautinės sporto teisės srityje. 9 mėnesių trukmės programa apima daugybę dalykų, tokių kaip antidopingas, ginčų sprendimas ir mokesčiai, todėl studentai gali išsiugdyti įvairius įgūdžius ir gebėti prisitaikyti bei klestėti įvairiose darbo aplinkose.

    • Online United Kingdom

    Ištęstinės

    2 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Kadangi verslas vis dažniau vyksta už tarptautinių sienų, turi keistis ir teisinė praktika, kad ji atitiktų komercinę veiklą pasaulio ekonomikoje. Naudodamiesi šia 100% internetine ir ne visą darbo dieną dirbančia LLM, jūs giliai suprasite tarptautinę verslo teisę ir tarptautinės verslo sąveikos sudėtingumą. Naudodamiesi šia internetine LLM tarptautine verslo teise, įsigilinsite į įvairias skatinančias temas, įskaitant tarpvalstybinę sutarčių teisę, konkurencijos teisę nacionaliniu ir tarptautiniu lygiu, taip pat tyrinėsite Pasaulio prekybos organizacijos kompetenciją, procedūras ir veikimą. Ši programa suteiks jums specialių teisinių žinių ir įgūdžių, kad pasirengtų karjerai pagal pasaulinę verslo teisę.

    • Los Angeles, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši programa skirta studentams, įgijusiems teisės diplomą užsienio šalies mokykloje. Programa yra visiškai pritaikoma, o studentai turės galimybę pasirinkti kursus, kurie yra labiau susiję su jų interesais ir tikslais.

    • Boston, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Suffolk University Law School magistras: Gyvybės mokslų (MSLL) magistrantūros programa skirta tiems, kurie siekia įgyti žinių ir priemonių, reikalingų tęsti ar tęsti karjerą gyvybės mokslų sektoriuje. Nesvarbu, ar esate naujas, patyręs, ar norite pakeisti karjerą, MSLL patenkina augančią specialistų, turinčių specializuotą mokymą, paklausą.